Филм- класика на психологическото кино. За типичните проблеми на ДОБРОТО ВЪЗПИТАНИЕ, означаващо прекалено самоконтролиращи се хора.

Интересно е да се види, как през терапията Които Брад, започва да се справя с чувствата си, след като е бил свидетел на смърта на брат си.

„Аз бих искал да се контролирам по-добре“- е заявката на клиента.
„Контрол?. Хм, в това не съм много добър – отговаря терапевта…..

И се започва…

Режисьорският дебют на Робърт Редфорд е изключително успешен, отличен е с 4 награди „Оскар” включително за най-добър филм и за най-добър режисьор. След като не успява да спаси по-големия си брат от удавяне, Конрад изпада в дълбока депресия и започва да изпитва непреодолима вина за случилото се. На свой ред прави опит за самоубийство, но голямата трагедия на момчето е, че не среща подкрепата на родителите си. Голям проблем е поведението на майката, за която починалото момче винаги е било семейният любимец и сега по-скоро обвинява другия си син, вместо да насочи цялата си любов към него.

Режисьорският дебют на Робърт Редфорд е изключително успешен, отличен е с 4 награди „Оскар” включително за най-добър филм и за най-добър режисьор.

 

Споделяне
0 отговора

Напиши коментар

Искате да се включите в дискусията?
Заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *